Σελίδες

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

στο άντρο της Κίρκης

στο άντρο της Κίρκης

[Πηγή: Παπα-Ηλίας Υφαντής, 19/04/2016]
Δεν χρειαζόταν καμιά ΕΥΠ, για να μας αποκαλύψει το εναντίον της πατρίδας μας δολοφονικό σχέδιο, που εκπορεύεται μέσα απ’ το έρεβος του σιωνοναζιστικού μεσαίωνα. Μας το βροντοφωνάζει η ίδια  η πραγματικότητα. Άλλο αν κάποιοι «δικοί μας» δεν εννοούν να το εννοήσουν . Ούτε μας εκπλήσσει το γεγονός ότι, ενώ οι δολοπλόκοι συνελήφθησαν με τη γίδα στον ώμο, μας το παίζουν από πάνω και τιμητές. Κατηγορώντας μας ότι υποκλέψαμε δήθεν τα δολοφονικά σχέδια τους. Που σημαίνει ότι το να δολοφονούν αυτοί την πατρίδα μας και το λαό μας είναι απαραβίαστο δικαίωμά τους. Αλλά η πιθανότητα να αποκαλύψαμε εμείς τα σχέδιά τους αποτελεί ιεροσυλία.
Και διατείνονται πως η αποκάλυψη αυτή μας εκθέτει παγκοσμίως ως  «αχάριστους» απέναντι στους «ευεργέτες» μας. Ή μήπως ο αξιότιμος Γ.Γ. του ΝΑΤΟ δεν μας αποκάλυψε το πώς μας αντιμετωπίζουν οι «εταίροι» μας;  Όταν ρωτήθηκε, γιατί, ενώ πήραν το μέρος των Τούρκων, που κατέρριψαν το ρωσικό αεροπλάνο, δεν αναγνωρίζουν και στους  Έλληνες το ίδιο δικαίωμα, όταν οι Τούρκοι παραβιάζουν χιλιάδες φορές  τον ελληνικό εναέριο χώρο. Λέγοντας ο απίθανος πως το δικαίωμα αυτό το έχουν μόνο οι Γερμανοί! Αφού η Ελλάδα, ως χρεοκοπημένη χώρα, έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία και βρίσκεται υπό γερμανική κατοχή!
Και το άκρον άωτον της αδιαντροπιάς είναι πως την κατάπτυστη αυτή δήλωση φαίνεται να την κατάπιαν με περισσή δουλικότητα και τα ντόπια πολιτικά και μιντιακά ανδρείκελα. Ενώ, από καιρού εις καιρόν κάποιοι εξ αυτών αναμηρυκάζουν τις διάφορες εναντίον μας συκοφαντίες των εχθρών μας και μας κουνούν επιτιμητικά το δάχτυλο. Άλλωστε μήπως τόσα χρόνια κάνουν και τίποτε διαφορετικό; Από τη μια μας πίνουν για χάρη των συμφερόντων των δικών τους και των πατρώνων τους το αίμα κι από την άλλη μας εξευτελίζουν ποικιλοτρόπως! …
Ούτε εξάλλου μας εκπλήσσει που οι «σύμμαχοί» μας ισχυρίζονται ότι το ρεσιτάλ αλητείας, που αποκαλύφτηκε το γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Πολύ περισσότερο, αφοί οι αποκαλύψεις αυτές, όπως λένε, είναι παράνομες, δεδομένου ότι συνιστούν υποκλοπή. Αλλά ως προς το σημείο αυτό μας έχουν αρκετά διδάξει. Δεν μας κατέστρεψαν στη διάρκεια της Κατοχής; Και όμως τώρα δεν ιδρώνει το αυτί των νεοναζί απογόνων τους για τις τεράστιες πολεμικές επανορθώσεις, που μας οφείλουν. Γιατί, όπως και τότε εν ονόματι της ανωτερότητας της ναζιστικής κακουργίας, έκαναν ο,τι ήθελαν, έτσι και τώρα μας καταστρέφουν στο όνομα του σιωνοναζιστικού τοκογλυφικού τους «δικαίου».
Εκείνο όμως, που μας εκπλήσσει είναι η συμπεριφορά κάποιων πολιτικών μας ανδρεικέλων, που συναγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα πλειοδοτήσει σε δουλικότητα και ενδοτικότητα έναντι των εχθρών μας. Κι όταν ακόμη κάποτε παρουσιάζονται να «αστράφτουν και να βροντούν», το αναμενόμενο για το λαό είναι τα απανωτά χαστούκια, που θ’ αστράψουν στο πρόσωπο του. Με τα ολοένα και περισσότερο προκρούστεια «μέτρα» του άμετρου κανιβαλισμού και εξευτελισμού σε βάρος μας. Τα οποία με εκπληκτική δουλικότητα σαν σκύλοι δαρμένοι και κουλουριασμένοι στη γωνίτσα τους αποδέχονται οι άρχοντές μας. Λες και παθαίνουν ο,τι και οι σύντροφοι του Οδυσσέα, όταν η μάγισσα Κίρκη τους χτυπούσε με το μαγικό της ραβδί.
Και θα μπορούσε να πει κάποιος: Εντάξει να τα αποδεχτούμε όλα αυτά, αρκεί να υπήρχε και η παραμικρή έστω ελπίδα ότι κάποτε θα βγούμε απ’ το κρεματόριο της κακουργίας τους. Αλλά δυστυχώς όλα συνηγορούν περί του διαμετρικά αντιθέτου. Δεδομένου ότι η Κίρκη των σιωνοναζιστών και κυρίως οι όπισθεν αυτών κρυπτόμενοι σκηνοθέτες το μόνο που δεν σκέπτονται είναι το πώς θα μας σώσουν. Αντίθετα μάλιστα όλα φωνάζουν πως αγωνίζονται για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη καταστροφή της πατρίδας μας και την όσο το δυνατόν ταχύτερη εξόντωσή του λαού μας. Και το να συνεχίζει κάποιος ύστερα από όλα αυτά τα εξόφθαλμα να βάνει «το λύκο πιστικό και το σκύλο τυροκόμο» και να περιμένει ότι θα ιδεί καλό και προκοπή είναι το άκρον άωτον της ανοησίας. Εκτός εάν η φαινομενικά τερατώδης αυτή ανοησία αποτελεί, όπως πολλοί ευλόγως υποστηρίζουν, προκάλυμμα ασύγγνωστης δολιότητας και προδοσίας σε βάρος της πατρίδας μας. Και ως εκ τούτου  σύμπλευσης με τους εχθρούς μας. Των οποίων, όπως φαίνεται εκλιπαρούν την εύνοια, προκειμένου να προωθούνται και ναδιατηρούνται σε θώκους εξουσίας. Έτσι ώστε  να καταδυναστεύουν και να καταληστεύουν το λαό, για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πατρώνων τους και τα δικά τους.
Αλλά τέτοιου είδους ηγετικά μηδενικά αποτελούν ντροπή για την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας. Δεδομένου ότι έργο των αληθινών ηγετών είναι να υπηρετούν το λαό. Πράγμα άλλωστε, που υποδηλώνουν μεταξύ άλλων και οι λέξεις υπουργός και πρωθυπουργός. Αλλά που υπογραμμίζει επίσης με ιδιαίτερη έμφαση και η ευαγγελική περικοπή της Ε.΄ Κυριακής των Νηστειών (Μάρκου: 10: 32-45). Σύμφωνα με την οποία χαρακτηριστικό γνώρισμα των σωστών ηγετών είναι να υπηρετούν το λαό και να θυσιάζονται γι’ αυτόν. Κι όχι να θυσιάζουν το λαό για τα δολοφονικά συμφέροντα των εχθρών του και τις μωροφιλοδοξίες τους. Πράγμα που φαίνεται να ισχύει σε μεγάλο βαθμό και για τους ηγέτες της Εκκλησίας. Αφού κάποιοι, αντί να είναι, σύμφωνα με το Ευαγγέλιο, υπόδειγμα προς μίμηση καταντούν παράδειγμα προς αποφυγή. Δεδομένου  ότι συχνά συλλαμβάνονται να αλληθωρίζουν προς τα βελανίδια της Κίρκης. Ιδιαίτερα, όταν στο όνομα της μωροφιλοδοξίας τους αρέσκονται, όχι μόνο να προσφωνούνται, αλλά και να συμπεριφέρονται ως δεσποτάδες. Γεγονός που συνιστά βαρύτατη ύβρη κατά του ευαγγελικού πνεύματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου