Σελίδες

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

“Δούρειος Ίππος o Ακιντζί”, λέει η “Αδούλωτη Κερύνεια”

“Δούρειος Ίππος o Ακιντζί”, λέει η “Αδούλωτη Κερύνεια”

[Πηγή: Mignatiou, 02/05/2015]
Οι παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα αποτελούν ακόμα μια παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία περνά απαρατήρητη από την κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον πολιτικό κόσμο, σύμφωνα με το προσφυγικό σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.
“Όχι μόνο περνά απαρατήρητη αλλά η Κυβέρνηση και οι ηγεσίες των κομμάτων ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ δίδουν τα χέρια στον νέο εγκάθετο της Άγκυρας Ακιντζί, με τον οποίο μάλιστα αδημονούν να συνεχίσουν τις διαπραγματεύσεις νομιμοποίησης των κατοχικών δεδομένων, με λύση ΔΔΟ, προσδοκώντας στη διαλλακτικότητα του, ως παράγοντα επιτυχίας των διαπραγματεύσεων, προστίθεται στην ανακοίνωση της Αδούλωτης Κερύνειας.
“Προειδοποιούμε τον κυπριακό λαό ότι το σκηνικό ανάδειξης του Ακιντζί ως εκπροσώπου της Άγκυρας στο παράνομο καθεστώς, αποσκοπεί στην παγίδευση μας να υποκύψουμε στην καλά σχεδιασμένη διπλωματική προσπάθεια νομιμοποίησης των κατοχικών δεδομένων.
Ο διαλλακτικός Ακιντζί (!) με κυπριακό προσανατολισμό, ‘δεδηλωμένος διεκδικητής’ της απεξάρτησης των Τουρκοκυπρίων από την Άγκυρα, αποτελεί το τέλειο δόλωμα για την παγίδευση των δικών μας θιασωτών της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας”, προστίθεται.
Το σωματείο απευθύνει έκκληση στη κυβέρνηση και την πολιτική ηγεσία του τόπου “να μην παρασύρονται με ψεύτικες προσδοκίες στην αυτοαναίρεση διότι τα περιθώρια ελιγμών μέσα σε τέτοια πλαίσια έχουν εξαντληθεί”.
(ΚΥΠΕ/ΤΒ/ΜΚ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου